Life

Well.. you only live once,but if you do it right,once is enough.

miercuri, 27 iulie 2011

Goodbye

Goodbye my lover.Goodbye my friend.You have been the one.You have been the one for me.
Cine zice ca James Blunt nu e un  geniu, se inseala.

O prietena buna mi-a spus ca este nedrept sa iubesti si sa nu fii iubit .Este nedrept ca persoana pentru care ai fi dispus/ă sa renunti la tot, sa iti intoarca spatele.
Asta este Dragostea este cel  mai dulce si totodata cel mai amar  sentiment , deoarece mereu iti va  fi pastrat in cel mai intunecat colt al inimii sentimentul de a fi respins/a .Adesea toti se arunca in aceasta mare, aparent linistita, numita iubire iar curentii ascunsi de aceasta ii ineaca pe majoritatea .Capul ti se invarte ,tamplele'ti zvagnesc ,vocea-ti piere, pieptul iti tresalta si inconstient ajungi sa te-nchizi in tine si sa refuzi orice contact cu exteriorul, sperand ca nimeni sa nu iti oberve momentul de slabiciune, sperand neincetat ca vei trece acest prag si ca vei regasi persoana care fusesei odinioara,insa acest lucru nu este posibil.Ranile sunt evidente , frica din ochii tai este vizibila, mania te inunda ,amintirile te doboara iar dupa asemenea eveniment nu se stie daca vei mai incerca vreodata apa cristalina si aparent inofensiva a iubirii.
Asta este. Se spune ca daca te frigi cu ciorba , sufli si in iaurt.
Trebuie mereu sa gasesti puterea ce sta inauntru fiecaruia precum o pasare phoenix, gata sa renasca la cea mai mica scanteie, deoarece ,cine stie poate printul/printesa va apatea vreodata fara sa te astepti.
V& i love you T.

Un comentariu:

  1. Exceleent <3 .. Oana, aduna-ti toate fortele interioare, si doboara glorios, muntele de suferinta, ce-ti bantuie existenta ...

    RăspundețiȘtergere