Life

Well.. you only live once,but if you do it right,once is enough.

luni, 2 ianuarie 2012

It's ok not to be ok.

A drop in the ocean, a change in the weather, I was praying that you and me might end up together.It's like wishing for rain as I stand in the desert,but I'm holding you closer than most,'cause you are my heaven.(<3)




Nu scriu asta acum ca sa iti amintesc, tie draga cititorule, de iubirile trecute sau de persoanele pe care le'ai iubit atat de mult la momentul respectiv, incat erai pregatit sa faci orice pentru a le aduce zambetul pe buze iar, acum nu stii cum sa le mai eviti deoarece un simplu contact vizual te duce in trecut si iti aduce in suflet un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte ..
Este adevarat toti am simti fiorii iubirii cel putin odata si eram convinsi ca acea persoana va fi cea alaturi de care vom imbatrani  Cand aceasta "persoana perfecta" iti dispare din viata, palatul de clestar in care traiai se sparge iar printre cioburile acestuia dai de o lume gri . Nici alba , nici neagra. GRI. Odata ce ai intrat in aceasta lume realizezi ca niciodata nu vei mai fi la fel .Nu vei mai putea sa te trezesti dimineata sau sa adormi seara fara ca acea persoana sa nu iti apara in gand macar pentru o clipa .Indata ce devii constient de acst lucru pici in abis . Ajungi sa eviti persoana ce odinioarat te facea fericit. Ajungi sa urasti perioada in care  era mai importanta decat orice altceva.Ajungi sa spui "A fost cea mai groaznica perioada din viata mea ..mai bine ca s-a terminat" pentru a-ti crea  o lume falsa in care tu, fiind singur,esti mult mai fericit.
Nu faci toate aceste lucruri injositoare pentru ca esti slab, ci pentru ca ai fost indragostit.Daca in inima ta va aparea pacea imediat , nu inseamna ca esti mai bun sau ca esti facut sa rezisti la lucruri mai rele, inseamna doar ca sageata lui Cupidon nu te-a nimerit de data asta.

Durerea este buna, mai ales atunci cand ea apare din dragoste, insa nu trebuie lasata sa puna stapanire pe tine. Mereu trebuie sa visezi la ziua in care vei trece peste.

                It's ok  not to be ok.

                                                                              V& ily
                                                                                              Tomii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu