Life

Well.. you only live once,but if you do it right,once is enough.

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Greseala

Cum poti sa mai  iubesti o persoana dupa atata timp?

Nu vrei sa simti asta, nu vrei sa crezi asta, ti se pare imposibil dar asa e, inca il mai iubesti si e ironic pentru ca si el te iubeste.
A fost acea persoana pe care ai primit-o in viata ta fara a cere nimic in schimb, pur si simplu ti-ai deschis sufletulu in fata ei, fara a avea o garantie. A fost frumos , nu? ati ras, ati visat, ati sperat impreuna . Clipele in care erati despartit se scurgeau greu, nu va mai interesa nimic, erati cu capul in nori, traiati in propria voastra bula de dragoste , erati paraleli cu realitatea, erati legti printr-un "lacat" pe care nimeni nu il vedea, dar toti il puteau simti . Serile erau cele mai frumoase , plimbarile lungi ,discutiile neimportante, apropierea dintre voi , luna ce va spiona timida dintre plopi, toate aceste detalii va faceau puternici.
A trecut timpul si ceva s-a rupt.Magia s-a spulberat. El a plecat si te-a lasat pe tine, draga mea prietena, singura , abatuta, scufundandu-te intr-o mare de tristete.Aceste sentimente ti-au afectat sufletul, facandu-te sa iti ridici un scut , sa te ascunzi in propriile ganduri si sa visezi la viitor.
Acum, cand lucrurile s-au asezat si o noua iubire a aparut in viata ta, sentimentele ce i le porti lui s-au inchis intr-o cutie, ascunsa intr-un loc intunecat al mintii tale . Esti constienta ca nimic nu te va mai putea face sa revii la acele sentimente, insa nu poti sa le lasi sa plece, le pastrezi , asa cum un detinut isi pastreaza numarul pentru a-si aminti cat de mult a suferit in inchisoare,tu  le pastrezi pentru a fi sigura ca nu vei mai repeta greseala facuta . Esti pregatita sa iubesti iar, sa iti imparti universul cu o noua persoana ,sa speri ca ea nu va mai pleca . Esti puternica si pe zi ce trece ii dai din ce in ce mai mult din sufletul tau . Esti bucuroasa ca ea nu te dezamageste. Traiesti!
Stii ce e ironic?este ironic faptul ca persoana care te-a dezamagit, in acest timp in care tu esti fericita, sufera.Si-a dat seama de greseala facuta, regreta, vrea sa intrii iar in viata ei , se uraste pentru greseala facuta, dar realizeaza ca s-a terminat si isi spune  "ca prin magie, ce-mi place mie dispare repede".Intristat, pleaca in cautarea unei noi iubiri, o iubire pe care o va pretui negresit.




Un dram foarte mic de speranta este suficient pentru a cauza reaparitia dragostei. – Stendhal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu