Life

Well.. you only live once,but if you do it right,once is enough.

luni, 1 octombrie 2012

Secretul

Toti asteapta o iubire ca in povesti, unde un print pe un cal alb salveaza printesa din turnul ei si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Toti tind spre perfectiune  dar, cum iti dai seama care sunt clipele perfecte din viata ta? Astepti si tot astepti, pierzi momente importante doar pentru ca vrei sa ai totul dar nu stii ce inseamna "totul", ignori persoane speciale, pierzi amintiri in speranta ca fericirea te va gasi . Sa iti spun ceva draga prietene , gresesti!
O iubie poate incepe cu un simplu buna sau "buna, stii ce zic",cu  o simpla prietenie , cu un simplu "hei , ah nu te-am sunat cu un motiv, doar ma gandeam la tine" sau cu o simpla floare.E ciudat nu? nu suna a o poveste perfecta dar, stii ceva, daca alergi dupa perfectiune vei fi dezamagit pentru ca EA nu exista!
Pur si simplu opreste-te, uita-te la persoanele pe langa care ai trecut in graba in fiecare zi , persoane care mereu au fost acolo, inspira, expira, invata sa iubesti oamenii langa care poti fi  tu, acorda-i o sansa unei iubiri diferite , uneori e bine sa fii diferit, lasa-te purtat de val, traieste!
Nu te uita la ce spun ei, ei tot cauta acel basm pe care nu il vor gasi niciodata, tu te poti elibera , tu poti fi fericit, tu poti avea "totul" , tu iti poti defini acest "tot" , acesta este secretul, profita de el!

Orice dragoste care nu are la baza prietenia este ca un castel construit pe nisip. – Ella Wheeler Wilcox
                                     

                                                                                     V&ily,
                                                                                              Tomii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu