Life

Well.. you only live once,but if you do it right,once is enough.

miercuri, 7 august 2013

Seriale


-Serial- film compus din mai multe serii care sunt prezentate succesiv pe ecran-



Toti am trecut prin acel moment in care un prieten ne povestea ore in sir ce a facut personajul lui preferat din serialul X sau ce haine dragute avea tipa ce s-a dat jos din limuzina fix in fata hotelului in care statea acel spion din serialul Y si incet incet inevitabilul se produce. Curiozitatea te macina si ajungi sa iti deschizi calculatorul cum ajungi acasa  si sa cauti pe internet diabolicul serial despre care vorbeau toti . Gossip Girl, Pretty Little Liars, House,Game of Thrones, The Vampire Diaries sau CSI doar cateva din serialele pe care le-a vizionat cel putin jumatate din populatia planetei .
 Ei bine eu pot spune ca sunt o impatimita a serialelor . Atunci cand prind o poveste interesanta nu pot sa ma mai ridic din fata monitorului pana cand nu ii aflu sfarsitul . Parerea mea este ca atunci cand nu stii ce se va intampla in episodul urmator acel serial devine din ce in ce mai interesant, adrenalina creste si incepi sa pierzi sirul orelor ce trec pe langa tine , iar cand realizezi ca este 3 dimineata si tu esti tot in fata ecranului iti dai seama ca privesti un serial bun.

Primul serial care mi-a atras atentia a fost , desigur, Gossip Girl (sunt fata, nu ma judecati!) si am decis sa va spun ceva despre el.

Gossip Girl


Serialul a fost realizat in 2007 acesta fiind bazat pe cartile scriitoarei Cecily Von Ziegesar(1.am citit primele doua carti -le recomand- si pot spune ca serialul se ridica la nivelul cartilor, multe detalii din carti apar si in serial. ) a fost filmat in locuri precum Brooklyn, Manhattan sau Queens. Creatorii serialului sunt Stephanie Savage si Josh Schwartz.




Povestea ne prezinta viata unor adolescenti bogati ce se gandesc doar la petreceri, droguri si moda . Incet incet lucrurile se complica iar lumea lor perfecta este umbrita de realitate atunci cand pe un site numit " Gossip girl" incep sa apara diferite poze si articole incriminatorii ce ii vizeaza pe cei din elita . Blair Waldorf(Leighton Meester) este indragostita inca din copilarie de Nate Archibald(Chace Crawford) si au o poveste de dragoste minunata, care ii face pe multi sa ofteze. Atunci cand Serena van der Woodsen(Blake Lively) , cea mai buna prietena a lui Blair ajunge in patul lui Nate dupa o petrecere nebuna lucrurile incep incet incet sa se schimbe. Cei doi hotarasc sa pastreze secretul insa Chuck Bass(Ed Westwick), cel mai bun prieten a lui Nate si totodata cel mai bogat si ravnit baiat din oras , dupa ce a vazut toata scena va pastra secretul? Iar Dan Humphrey(Penn Badgley), baiatul din Brooklyn este pregatit sa intre in lumea celor bogati pentru a cuneri-o pe Serena, marea lui iubire? Oceanul perfect plin de Prada si Chanel va fi oare tulburat? "Gossip girl " ii va trezi oare la realitate pe acesti copii fara griji ? Iar marea intrebare acum vine: Oare cine este Gossip girl?

In opinia mea este un serial interesant ce ne face pa noi, oamenii de rand, sa realizam ca lumea lor, lumea celor faimosi si bogati , nu este atat de diferita de lumea noastra . Da, este adevarat poate ei se imbraca mult mai bine avand in vedere ca peste 100 de designeri renumiti au realizat tinutele pentru serial, insa si ei au probleme si ei se indragostesc de persoanele nepotrivite si mai ales si ei fac greseli pe care le regreta, insa realizeaza pe parcurs ca fara acele greseli nu ajungeau acolo unde si-au dorit . Recomand acest serial persoanelor ce sunt indragostite de moda , de barfa, de povestile de dragoste si de imprevizibil.

                                                                                                                                        -T. A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu